Αφιερωμένο στους αγώνες των Κρητικών για την ελευθερία το επόμενο συνέδριο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών

Συνάντηση συνεργασίας Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

Με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών (ΠΣΚ) Μανόλη Βεληβασάκη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία και της εκπροσώπου του ΠΣΚ στην Ελλάδα Μαρίας Χναράκη, ο κ. Βεληβασάκης παρουσίασε τον απολογισμό της γενικής συνέλευσης του ΠΣΚ που πραγματοποιήθηκε φέτος σε Χανιά και Ρέθυμνο στις 7 και 8 Αυγούστου.

Παράλληλα ο κ. Βεληβασάκης ανέφερε στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ότι το συνέδριο του ΠΣΚ το 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο θα είναι αφιερωμένο στους αγώνες των Κρητικών για την ελευθερία.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, που συμμετείχε στις εργασίες του ΠΣΚ, επανέλαβε στον κ. Βεληβασάκη ότι η Περιφέρεια Κρήτης ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών γιατί αποτελεί το καλύτερο πρεσβευτή της Κρήτης σε όλο τον κόσμο.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε παράλληλα ότι, η προσφορά των Κρητών αποδήμων όπου γης είναι συνεχής για την ανάπτυξη, την τουριστική προβολή της Κρήτης, του πολιτισμού της, για την προώθηση των Κρητικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Πηγή: cretalive.gr